Er du skoletræt og måske droppet ud af dit gymnasium eller din efterskole? – Lad Egå Ungdoms-Højskole hjælpe!

Et ophold på ungdomshøjskole giver helt nye muligheder for skoletrætte til at finde deres vej videre i livet og i uddannelse. Hvad gør man, ved skoletræthed? Man tager presset væk og giver plads til nye og motiverende oplevelser, der kan bringe lysten og selvtilliden tilbage. Vi har ingen lektier, karakterer eller eksamener og vi møder sent. Det giver os tid og rum til at tage os godt af hinanden og dyrke de interesser vi vil, fordi vi vil og ikke fordi vi skal. På ungdomshøjskole får du et break fra den normale skolegang, så du med fornyet mod og styrke kan blive uddannelsesparat og klar til at møde dit livs fremtid. Ungdomshøjskolen er for dig der er imellem 16 til 19 år.

Vælg frit dine fag

Skoletræthed får du ikke hos os. Her vælger du frit mellem en masse forskellige kreative, praktiske, sportslige og engagerende diskussionsfag. Der er mange at vælge imellem, så der er helt sikkert også noget for dig. Se selv de mange fag HER.

Find din indre motivation og livsglæde

Vi har spurgt en stor gruppe af vores gamle elever, hvad de har fået ud af at gå på ungdomshøjskole. Mange af dem giver udtryk for, at de genfinder deres indre motivation og livsglæde. Se på billedet herunder hvad eleverne har svaret.

Fællesskab og selvbevidsthed

Hør fra en anden skoletræt teenager, hvad et ophold kan gøre for dig i videoen herunder

Et ophold på ungdomshøjskole virker!

Ifølge regeringens Kombinationsprojekt fra 2015 siger de hårde facts, at et ophold på højskole giver dig 27% større chance for at gennemføre en ungdomsuddannelse efterfølgende og at 80% af de unge efter endt højskoleophold enten er i uddannelse eller i arbejde. Det kan altså godt betale sig at bruge et halvt eller et helt år på at finde modet, selvtilliden og motivationen på en ungdomshøjskole, alt imens du får nye venner og oplevelser, du aldrig vil glemme. Vi på Egå ungdoms-Højskole er specialister i at hjælpe dig videre i livet og i uddannelse!