RIBE eller AARHUS

Tag på ungdomshøjskole for 16 til 19-årige

Bliv klogere på de 2 ungdomshøjskoler i Danmark // Egå Ungdoms-Højskole (Aarhus) – Ungdomshøjskolen ved Ribe

Ungdomshøjskolen ved Ribe

Få tid til fordybelse og plads til forandring. Vi ligger midt i Nationalpark Vadehavet kun otte km fra Danmarks første hovedstad og 2 km fra vandet.

BESØG UHR’S HJEMMESIDE

Egå Ungdoms-Højskole (Aarhus)

EUH er beliggende tæt på skov og strand og blot ni km fra Aarhus centrum. Bybussen kører hvert kvarter, så er du elev på EUH, er du både tæt på natur og by.

BESØG EUH’S HJEMMESIDE

Hvad sir' du så?
Jonas
Ungdomshøjskoleelev
Jeg fandt nogle nye sider af mig selv, og på den måde blev jeg mere personligt afklaret. Da jeg skulle vælge uddannelse, havde jeg fundet lysten og motivationen igen.
Frida
Ungdomshøjskoleelev
Her har jeg fået plads til det, jeg interesserer mig for, og jeg har fundet ud af, at det er ok at være mig. Højskolen er et frirum, hvor jeg laver de ting, jeg godt kan lide. Jeg er sikker på, at jeg bliver klar til at prøve noget nyt.
Ungdomshøjskoleelev
Jeg er vild med fællesskabet, og det at man ikke behøver nogen facade. Alle er accepteret som dem de er. Hvis du gør en indsats, er et ophold på en ungdomshøjskole noget af det bedste du kan gøre for dig selv.
Thorkild
Ungdomshøjskoleelev
Jeg har lært rigtig meget om mig selv mens jeg har været her. Hvis man ikke var særlig social inden man kom, lærer man hurtigt at blive det. Det er helt sikkert noget jeg tager med mig videre.
Har du spørgsmål?

Du er til enhver tid velkommen til at kontakte os.
Du kan enten skrive til os på alle tider af døgnet eller ringe til os i kontorets åbningstid.

Kontakt os her