UHR har fødselsdagsuge og bliver 51 år. Det fejrer vi i uge 39, hvor vi kører det helt store skyts i stilling. Nogle af Danmarks største navne kommer for at holde foredrag.

’Menuen’ står blandt andet på nedenstående store navne, men der vil også ske en masse andet i løbet af ugen, se mere her.


Emma Holten

Tirsdag den 27. september kl. 16:00 – 17:30. Gratis entré.

Emma Holten er blevet internationalt kendt på rekordtid som foredragsholder, feministisk aktivist og skribent efter hendes nøgen billeder blev lagt på nettet. Hun udtaler sig i både nationale og globale sammenhænge om feminisme, digital aktivisme og hvorfor privatliv på internettet er altafgørende for et demokrati.


Mikkel Kessler

Fredag den 30. september kl. 16:00 – 17:30. Entré 175 kr. for voksne, og under 18 år koster 50 kr.

Mikkel Kessler vil køre noget let træning, teknisk, fysisk som mentalt for udvalgte elever. Og hvis Du har lyst til at være med her, så skriv det i tilmeldingen – men det er først til mølle. Derudover, vil han snakke om motivation og måder at forfølge sine mål i livet.


Eskild Ebbesen

Lørdag den 1. oktober kl. 15:00 – 16:30. Entré 175 kr. for voksne, og under 18 år 50 kr.

Eskild Ebbesen vil primært snakke til de unge, men også bredt til alle. Emnerne er, at sætte sig mål i livet, og turde forfølge sine drømme på trods af modgang. Ydermere vil han også  fortælle om sin lange fantastiske karriere og meget mere…


Alle er velkommen, men husk tilmelding er nødvendig på kontoret@uhr.dk eller 75445004.