Har Du brug for et break? Er Du skoletræt? Har valgt en forkert uddannelse? Eller bare lyst til at prøve noget andet?

Vi starter hold til forårsskolen 2017 op den 2. januar 2017. Se en lille video om, hvad skolen betyder for Emma, som en af vores nuværende elever.
Hun har gået på UHR i snart 1 år og har fundet sig selv. Emma er 100% sig selv og omfavner livet og de muligheder det giver. Hun elsker at tegne og være kreativ. Og er nu helt overbevist om, at hun skal være kunstner, og har nu gejsten til at forfølge hendes drøm. Hun elsker tiden her, med de venner hun har fået, og de fag hun selv vælger. Fag HUN finder interessant og spændende – uden at blive banket i hovedet med  et pensum, bøger, eksamen etc.

Bestil gerne en gratis brochure her på hjemmesiden, eller ring til skolen hvis Du har spørgsmål. Du er også altid velkommen til en uforpligtende rundtur, hvor Du ser skolen og snakker med eleverne.