Droppet ud af dit studie? Hvad nu?

Tag en pause og find din vej

Vil du droppe studiet? Er du skoletræt? Hænger lektier og eksaminer dig ud af halsen? Har du valgt den forkerte udannelse?

Hver fjerde overvejer at droppe studiet efter start på en ungdomsuddannelse, og en sjettedel af de unge, der starter på en uddannelse vil være droppet ud, når studieåret er omme sommeren efter. Er du en af dem? Der kan være mange forskellige grund til at vælge at droppe ud af sit studie, hovedsagen er, at der findes alternativer, som er værd at overveje. Et alternativ efter man har sagt stop, kunne være at tage på ungdomshøjskole.

At tage en pause og overveje, hvad næste skridt skal være, betyder jo i bund og grund ikke et endegyldigt farvel til uddannelsessystemet. Det betyder en pause, hvor du tager på højskole, får nogle fede oplevelser, nye venskaber, nye interesser samtidig med, at du finder ud af, hvad næste skridt skal være og hvilken vej der er den rigtige for dig.

Vi har ingen lektier eller eksaminer, og er derfor en god pause, hvor du dyrker de fag du selv vælger, men du bliver vejledt til, hvad din “nye vej” kunne være.

Du kan altid nå at være med, da vi har løbende optag – mange starter faktisk i løbet af et hold!

Ungdomshøjskolen ved Ribe

På UHR ønsker vi undervisning, der skaber nysgerrighed og udsigt til livet. Få tid til fordybelse og plads til forandring. Vi ligger midt i Nationalpark Vadehavet kun 8 km fra Danmarks første hovedstad

Besøg UHRs hjemmeside

Egå Ungdoms-Højskole (Aarhus)

EUH er beliggende tæt på skov og strand og blot ni km fra Aarhus centrum. Bybussen kører hvert kvarter, så er du elev på EUH, er du både tæt på natur og by.

Besøg EUHs hjemmeside

Bestil brochurer

Få tilsendt brochurer fra ungdomshøjskolerne.
Klik her for bestilling …

Book en rundvisning

Få en rundvisning og se faciliteterne.
Book rundvisning her …

Det siger vores elever

Hvad får man ud af at gå på ungdomshøjskole.
Læs her hvad eleverne siger …