Her kan du se hvilke fag vi udbyder

Her har jeg fået plads til det, jeg interesserer mig for, og jeg har fundet ud af, at det er ok at være mig. Højskolen er et frirum, hvor jeg laver de ting, jeg godt kan lide. Jeg er sikker på, jeg bliver klar til at prøve noget nyt.

Frida

Ungdomshøjskoleelev

Jeg har lært rigtig meget om mig selv mens jeg har været her. Hvis man ikke var særlig social inden man kom, lærer man hurtigt at blive det. Det er helt sikkert noget jeg tager med mig videre.

Thorkild

Ungdomshøjskoleelev

Egå Ungdoms-Højskole (Aarhus)

På UHR ønsker vi undervisning, der skaber nysgerrighed og udsigt til livet. Få tid til fordybelse og plads til forandring. Vi ligger midt i Nationalpark Vadehavet kun 8 km fra Danmarks første hovedstad

Besøg EUHs hjemmeside

Ungdomshøjskolen ved Ribe

UHR er beliggende midt i landets største nationalpark, Vadehavet og otte km fra Ribe, Danmarks første hovedstad. Eleverne er således tæt på natur, kultur og historie.

Besøg UHRs hjemmeside